PROJECTONTWIKKELING

Averbode
als nooit
ervoor...

Project Fleur De Lys

Averbode

Appartementen

30

Handelsruimte

01

Binnentuin

01

Garages

40

Met trots stellen we u Residentie Fleur De Lys voor. Super gelegen op de hoek van de Westelsebaan met het Sint Jansplein bevindt dit hedendaagse project zich pal in het centrum van Averbode. De Westelsebaan is het handelscentrum van winkels, zelfs grootwarenhuizen zijn vlakbij.

De uitstraling is luchtig, niet massief. Het gebouw kenmerkt zich door een strakke eigentijdse designlook met respect voor omgeving en natuur. De keuze van appartementen is divers. Van compact en gezellig naar veel ruimte en licht.
Gelijkvloerse appartementen zijn rolstoeltoegankelijk en kunnen indien gewenst nog verder uitgewerkt worden voor andersvaliden. Er wordt 1 appartement als demo afgewerkt volledig voor andersvaliden.

Generaties samenbrengen.

We willen iedereen uit elke generatie samenbrengen in de gezellige gemeenschappelijke tuin.

Een binnentuin versterkt het gevoel van het groen en rust. De terrassen zijn ruim en geven voldoende privacy om dat comfort nog meer te versterken.

Een echt thuisgevoel.

Ruime terrassen, veel glas, keuze met houtsoorten, warme tinten, strak design geven een tijdloze uitstraling.

Een binnentuin versterkt het gevoel van het groen en rust. De terrassen zijn ruim en geven voldoende privacy om dat comfort nog meer te versterken.

FOTOGALLERIJ

FOTOGALLERIJ

Groen, rust
en toch alles dichtbij.

Als meest noordelijke punt in Vlaams-Brabant, is Averbode gelegen vlakbij de Antwerpse en Limburgse grens.

Zo wordt deze historische gemeente omringd door steden in Vlaams-Brabant als Diest, Aarschot, Bekkevoort en Tielt-Winge maar evengoed door Limburgse gemeente Tessenderlo en Antwerpse gemeentes als Herselt, Laakdal en Westerlo.

Deze locatie is dus een 3-provinciepunt en een ideale uitvalsbasis voor woon-werkverkeer.

Zo wordt Averbode ingesloten door twee natuurgebieden: Averbode Bos en Heide in het Noorden en Demerbroeken in het Zuiden.

Sinds 1877 groeide geleidelijk aan hotels, restaurants en souvenirwinkels aan de Westelsebaan. Vandaag bezit deze weg tal van andere winkels en handelszaken. Recent mocht dit dorp zelfs een sterrenrestaurant verwelkomen. Het één ster restaurant wist zich te vestigen in het domein “de Vijvers”

Kleuter-en basisschool de Vlindertuin is tevens ook aanwezig op het verlengde van de Westelsebaan, naast tal van sport en recreatiemogelijkheden.

Groen, rust en toch alles dichtbij….
Welkom in Averbode!

Historisch wonen
in Averbode.

Deze deelgemeente van Scherpenheuvel – Zichem is naast een bedevaartsoord een gekende streek voor ijs. De befaamde “lekdreef” lokt jaarlijks duizenden toeristen naar deze regio die genieten van een handijsje van de vele ijskarren.

Hoewel Averbode niet altijd even bekend is, bezit de gemeente een eigen bier, kaas, brood, peperkoek en speculaas. Dewelke erg geapprecieerd worden door toeristen en zeker een proevertje waard is!

Wenst u graag
meer informatie?